Ylemmät AMK-tutkinnot
Ei arviointeja

Insinööri (YAMK) | digitalisaation asiantuntija sosiaali- ja terveysalalla

Pituus
1,5–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Insinööri (YAMK) | digitalisaation asiantuntija sosiaali- ja terveysalalla

Insinööri | digitalisaation asiantuntija sosiaali- ja terveysalalla | YAMK

YAMK-koulutuksen aikana perehdyt tietojärjestelmiin, sähköiseen tiedonhallintaan sekä informaatioteknologiaan sosiaali- ja terveysalalla. Tutuiksi tulevat potilas- ja asiakastarpeesta lähtevä digitaalisten ratkaisujen valinta, arviointi ja analysointi.

Perehdyt myös tuotekehityksen ja hankintatoimen merkitykseen ja saat valmiuksia osallistua näihin oman alueesi asiantuntijana. Huomioit myös potilas- ja asiakasturvallisuuden sekä tietoturva- ja tietosuojanäkökulmat ja arvioit niiden toteutumista digitaalisissa ja teknologisissa ympäristöissä.

Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suoritettuasi sinulla on vahva asiantuntemus digitalisaatiosta sosiaali- ja terveysalalla. Osaat perustaa toimintasi tietoon ja tunnet sosiaali- ja terveysalan kehittämiskohteet ja muutostarpeet digitalisaation ja hyvinvointiteknologian näkökulmasta, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Koulutuksen jälkeen osaat myös seurata, ylläpitää ja ohjata ratkaisujen toimivuutta organisaatiossa.  

Opinnoissa painottuu työelämälähtöisyys. Opinnäytetyön aihetta valitessa voit huomioida oman työsi ja työyhteisösi kehittämistarpeet ja suunnata kehittämistyön aiheesi sen mukaisesti. Opinnäytetyö on mahdollista tehdä erilaisiin yhteistyöorganisaatioihin. Kaikissa oppimistehtävissäsi käytät näyttöön perustuvaa tietoa ja sovellat opittua käytännön työelämään.

Opinnot toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Opiskelija tekee henkilökohtaisen opintosuunnitelman yhdessä ohjaavan opettajansa kanssa. Koulutus järjestetään monialaisesti yhdessä sosiaali- ja terveysalan ja liiketalouden opiskelijoiden kanssa.

Koulutuksen sisältö

Opinnot toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Opintojen alussa valitset Opinnot toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Opintojen alussa valitset yhteisistä ja alakohtaisista asiantuntijuusopinnoista suoritettavat 30 opintopisteen kokonaisuudet henkilökohtaisen opinto- ja urasuunnitelmasi mukaisesti. Koulutuksen vastuuopettaja yhdessä Savonian muun henkilöstön kanssa ohjaa ja tukee henkilökohtaisten tavoitteittesi määrittelemisessä ja saavuttamisessa.

Alakohtaisia opintoja ovat:

  • digitaaliset ratkaisut sosiaali- ja terveysalalla 5 op
  • tietoturva ja tietosuoja digitaalisissa järjestelmissä 5 op
  • potilas- ja asiakasturvallisuus digitaalisissa ja teknologisissa ympäristöissä 5 op
  • digitaalisten ja teknologisten ratkaisujen tuotekehitys ja hankinta 5 op

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan syksyn yhteishaussa osoitteessa: www.opintopolku.fi.

Koulutus on suunnattu insinööri (AMK) – tutkinnon suorittaneille. Hakukelpoisuuden antaa myös muu korkeakoulututkinto tai vanhamuotoinen opistoasteen tutkinto tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Opistoasteen tutkintoja ei pääsääntöisesti ole enää voinut suorittaa 2000-luvulla. Esimerkiksi lähihoitajan, merkantin ja mekaanikon tutkinnot eivät ole opistoasteen tutkintoja.

Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla vähintään kaksi vuotta (24 kk) tekniikan alan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (YAMK) | digitalisaation asiantuntija sosiaali- ja terveysalalla? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu