Sivuston käyttötapa: Mobiili

Djurtränare

Axxell
Yhteenveto
ruotsi
syyskuu 2020
   
Lähiopetus
Kemiö
Ammattitutkinnot

Djurtränare

Utbildning för yrkesexamen i djurskötsel, kompetensområdet träning av djur. En ny utbildning startar i september 2020.

Djurtränare är experter på djurens träning och välbefinnande. Djurtränaren jobbar direkt med djuret och djurägaren, och handleder djurägaren i frågor kring djurets träning och skötsel, krav på levnadsförhållanden och kan ge råd i problemsituationer.

Utbildningen till djurskötare förverkligas som närstudier, distansstudier och inlärning i arbete. I Axxell Brusaby har vi ett stort urval av olika djurarter och -raser, som ger ett brett kunnande till det blivande yrket.

Under dina studier får du lära dig att sköta, hantera och träna olika djurarter och raser. Vi gör mycket praktiskt i djurhusen och ladugården. Vi har även assistenthundsskolninen på Brusaby som ger en unik möjlighet att delta i. Möjligheter till projekthundar finns. Vi bekantar oss med olika hobbyn och gör studiebesök bl a till olika tjänstehundsinrättningar. Vi har också en egen träningshall där man kan träna inomhus.

Du lär dig grunderna i pedagogik och hur man instruerar människor i att träna sina djur, hur man bemöter kunder med specialbehov samt hur man gör upp träningsplan och avtal.

Du kan också välja en annan yrkesinriktad examensdel från någon annan grund-, yrkes- eller specialyrkesexamen som fördjupar eller kompletterar kunnandet inom branschen.

Ansökningskrav: 18 års ålder och andra stadiets utbildning (grundexamen eller gymnasium).

Det är möjligt att studera på läroavtal. Kontakta läroavtalsbyrån vid Axxell, Anders Levin tfn 044 739 7782 eller anders.levin@axxell.fi

Kostnader

Utbildningen kostar 900€. Arbetslösa betalar halva priset. OBS! Intyg över arbetslöshet från arbetskraftsbyrån bör uppvisas. Utöver det bör man räkna med att köpa en del studielitteratur som vi använder och rekommenderar.

Beställ information

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Djurtränare? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Axxell

Axxell

Axxellerera dina framtidsutsikter– vi har utbildningar både på svenska och på finska

Du kan bli kock, närvårdare, husbyggare, merkonom, djurskötare, rörmontör... Möjligheterna är många. Utveckla din yrkeskunskap på ett flexibelt sätt vid Axxell! Axxells vuxenutbildningar skräddarsys just för dig med hänsyn till dina behov. Tidigare utbildning och erfarenhet tas i beaktande och...


Lue lisää oppilaitoksesta Axxell ja katso koulutustarjonta täältä

Axxell yhteystiedot

Axxell

Ratakatu 75
10300 Karjaa

 Näytä puhelinnumero
www.axxell.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Djurtränare täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: