Ammattitutkinnot

Kiinteistösihteeri | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaam...

Careeria, paikassa Helsinki
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kiinteistösihteeri | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaam...

Kiinteistösihteerin työ on monipuolista sekä vaihtelevaa ja edellyttää hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Olet tiiviisti tekemisissä taloyhtiön asukkaiden, osakkaiden, isännöitsijöiden sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Kiinteistösihteerin tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä sihteeri- ja asiakaspalvelutehtävissä isännöinti- ja kiinteistöpalvelualan organisaatioissa, isännöintitoimistoissa ja kiinteistöjä omistavissa yrityksissä.

Kenelle?</h2> 

Kiinteistösihteerin koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä, olet aloittanut alalla tai olet hakeutumassa sihteerin sekä toimisto- ja asiakaspalveluhenkilön työtehtäviin.

Käytännön toteutus 

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, joka sisältää  lähiopetusta, ohjattua verkko-opetusta, itsenäisesti suoritettavia verkkokokonaisuuksia ja opitun soveltamista omassa työssäsi. 

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistösihteeri | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaam...? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu