Ammatillinen koulutus

Kodinhuoltaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kodinhuoltaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Naisen kädet pitelee mattoa
Kodinhuoltajana toimit kodeissa ja kodinomaisissa laitoksissa tehden erilaisia kodin työtehtäviä. Tuot työlläsi apua asiakkaidesi arjen askareisiin. Joustavuus, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat kodinhuoltajalle hyviä ominaisuuksia. Kodinhuoltajana taidat kodin erilaisten tehtävien lisäksi hygieenisen työskentelyn, töiden suunnittelun sekä innovoinnin. 

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet kotityöpalveluissa ja kodinomaisissa laitoksissa ja haluat suorittaa perustutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistasi uudelle tasolle.

Käytännön toteutus

Voit suorittaa kodinhuoltajan koulutuksen joustavasti oman työn ohella. Koulutus koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on kerran viikossa iltapäivisin.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kodinhuoltaja | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu