Ammatilliset perustutkinnot

Pavusta kuppiin – Baristaksi kahvilaan

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pavusta kuppiin – Baristaksi kahvilaan

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Haluatko oppia tekemään herkullisia kahvijuomia?

Haluatko oppia palvelemaan asiakkaita paremmin ja myymään kahvilan ruoka- ja juomatuotteita? Työskenteletkö kahvilassa tai ravintolassa tai oletko vasta aloitteleva, tuleva barista? Jos vastasit kyllä, tämä koulutus on juuri sinua varten!

Koulutuksen aikana hyppäät kahvin mielenkiintoiseen maailmaan. Saat tietoa kahvin jauhatuksesta, paahtoasteista ja eri kahvilajikkeista. Opit valmistamaan erikoiskahveja ja rakentamaan erilaisia kahvijuomia. Pääset oppimaan aitoon ympäristöön, Keudan kahvilaan. Otat haltuun myös kahvijuomien valmistuksessa tarvittavan oikeaoppisen maidonvaahdotuksen. Opit miten kahvijuomat laitetaan myyvästi ja kauniisti tarjolle sekä tutustut viimeaikaisiin kahvilatrendeihin. Lisäksi opit käyttämään kassajärjestelmää, laskuttamaan, tekemään työvuoron tilitykset ja valmistamaan työvuoron päätteeksi seuraava työvuoro.

Tutustu koulutuksen sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Kahvilapalvelut (15 osp). Tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Laajuus ja kesto

15 osaamispistettä. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–2 kuukautta.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Ajankohta

Koulutus alkaa 5.8.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopintoja on noin 2–5 päivänä viikossa. Osa lähiopetuksesta voi olla myös Keravalla Sarviniitynkadun opetusravintolassa.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Syrjä Riitta

Opettaja

+358503375480

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pavusta kuppiin – Baristaksi kahvilaan? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu