Sivuston käyttötapa: Mobiili

Levy- ja hitsausalan ammattitutkinto

Sedu
Yhteenveto
Opiskelukieli: suomi
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Aloitus: Joustavasti
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Lapua
Koulutustyyppi: Ammattitutkinnot
Oppilaitos: Sedu

Levy- ja hitsausalan ammattitutkinto

Levy- ja hitsausalan ammattitutkinto

Levy- ja hitsausalan ammattitutkinto

Onko sinulla kone- ja metallialan peruskoulutus tai omaatko työkokemuksen kautta hankitut vastaavat tiedot? Nyt sinulla on tilaisuus suorittaa levy- ja hitsausalan ammattitutkinto / tutkinnon osa.

Koulutus on tarkoitettu kone- ja metallialan perustutkinnon suorittaneille, levytöiden tai / ja hitsauksen parissa toimiville ja lisäkoulutusta haluaville TE-toimiston asiakkaille. Levy- ja hitsausalan ammattitutkinnon suorittaminen osoittaa levy- ja hitsaustöiden osaamista, pätevyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä toimii hyvänä referenssinä työmarkkinoilla. Koulutuksen hyväksytty suoritus antaa kansainvälisen piena-, levy- ja putkitason hitsaajatutkinnon, jotka voi suorittaa myös osioittain.

Koulutuksen tavoitteena on levy- ja hitsausalan ammattitutkinnon tai tutkinnon osan/osien suorittaminen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen on jatkuva haku. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Tutkinto / todistus

Levy- ja hitsausalan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Levy- ja hitsausalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi  tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja Tampereella ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 4000 perustutkinto-opiskelijaa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain. Sedussa on ammattinsa osaavaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Levy- ja hitsausalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: