Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
1.3.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset

Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto

Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä pysäköinninvalvojana. Pysäköinninvalvojan opinnoissa pääset harjoittelemaan pysäköinninvalvonnan hyviä käytänteitä ja perehdyt alan keskeiseen lainsäädäntöön. Koulutuksesta saat myös valmiuksia hyvään asiakaspalveluun ja turvallisiin työtapoihin.

Turvallisuusala kasvaa koko ajan ja alan työllisyysnäkymät ovat loistavat. Opiskelijoidemme mielestä parasta turvallisuusalan opinnoissa on tekeminen, monipuolisuus ja liikunnallisuus sekä hyvät jatko-opintomahdollisuudet.

]]

Hakeminen

Koulutus sopii Sinulle, jos työskentelet jo nyt pysäköinninvalvojan työtehtävissä tai olet kiinnostunut hakeutumaan alalle.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Perämiehentie 6
06100 Porvoo

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)