Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusalan ammattitutkinto - Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
27.9.2019
   
Porvoo
Ammatilliset perustutkinnot

Turvallisuusalan ammattitutkinto - Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto


Koulutusaika

Turvallisuusalan ammattitutkinto


Koulutusaika

Ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Töihin vartijaksi? Turvallisuus on tulevaisuuden ala, joka tarvitsee yhä enemmän osaajia. Vartijana voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi paikallis- tai piirivartijana, aulapalvelutehtävissä, myymälävartijana, hälytyskeskuspäivystäjänä, arvokuljetustehtävissä tai järjestyksenvalvojana mm. kauppakeskuksissa. Sinusta voi tulla hyvä turvallisuusalan ammattilainen, mikäli taustasi on kunnossa ja kykenet huomaavaiseen sekä luottamukselliseen asiakaspalveluun.     


Koulutuksen sisältö
  • Väliaikaisen vartijan koulutus
  • Vartijan koulutus
  • Järjestyksenvalvojan peruskoulutus
  • Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus
  • Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Työssäoppiminen

Koulutuksessa suoritetaan Turvallisuusalan ammattitutkinnon osat: Vartijan koulutus ja Järjestyksenvalvonta  


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopetusta on arkisin klo 8.00 - 16.00 välillä.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa: www.tepalvelut. fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 686300 tai koulutuksen nimi) -> näytä ilmoitukset sivun alareunassa ->klikkaa koulutus, johon olet hakutumassa -> valitse Tiedot-välilehti sivun yläreunasta ->Hae tähän koulutukseen. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksen käsittelyä voit seurata www.tepalvelut. fi -> Oma asiointi -> koulutushakemus. Tietoja työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat puhelimitse: koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 ma- pe klo 9.00- 16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www. facebook/koulutusneuvonta

Hae koulutukseen 2.9. mennessä!


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Turvallisuus


Koulutusaika

811 Työvoimakoulutus, Careeria


Koulutusaika

teemu.aartiala@careeria.fi


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

30799/92


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Hakeminen


Kenelle?

Hakijan on oltava täysi-ikäinen, rehellinen ja luotettava (nuhteeton menneisyys) sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan alalle sopiva henkilö, jolla on hyvä terveydentila. Suomenkielen taidon tulee olla vähintään tasoa B2.2.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto - Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto - Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: