Ammattiopisto SAMIedu

Ammattiopisto SAMIedu – Tervetuloa oppimaan ja kasvamaan mestariksi!

Ammatillista koulutusta arvostetaan! Hyvä ammattitaito kehittyy koulutuksen ja työnteon vuorovaikutuksena ja se antaa hyvät valmiudet sijoittua työhön, jatko-opintoihin sekä mahdollisuudet täysipainoiseen elämään. Vain oppijoista voi tulla mestareita.

Ammattiopisto SAMIedu on monialainen valtakunnallisesti palkittu ammatillinen oppilaitos. Seitsemällä koulutusalalla on tarjolla:

• ammatillista peruskoulutusta
  • lisä-, täydennys- ja oppisopimuskoulutusta
  • ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaavaa ja valmistavaa koulutusta, ammattistartti,
  • valmentavaa ja kuntouttavaa opetusta ja ohjausta
  • koulutusta maahanmuuttajille

Ammattiopisto SAMIedussa ammatillisissa perustutkinnoissa opiskelija voi valita yksilöllisen urapolun. Teemoina ovat työssäoppiminen, taitaja, moniosaaja, kansainvälisyys, yrittäjyys, lukio-opinnot ja kilpaurheilu.

Ammatillista koulutusta myös aikuisille Ammattiopisto SAMIedussa

Ammatillinen koulutus perustuu vahvasti näyttötutkintojärjestelmään. Näyttötutkintojärjestelmän keskeinen periaate on henkilökohtaistaminen. Sillä tarkoitetaan tutkinnon suorittajan ja opiskelijan ohjaus-, neuvonta-, opetus- ja tukitoimien asiakaslähtöistä suunnittelua ja toteutusta.

Tutkintosuoritus ja opiskelu henkilökohtaistetaan hakeutumisessa, tutkinnon suorittamisessa ja tarvittavan ammattitaidon hankkimisessa. Tämä tarkoittaa, että opiskelijalla on mahdollisuus hyödyntää eri ympäristöissä oppimaansa ja jo aikaisemmin hankkimaansa osaamista suorittaessaan tutkintoa ja opiskellessaan uutta.

Kiinnostuitko opiskelusta Ammattiopisto SAMIedussa?

Ammattiopisto SAMIedussa on tutkitusti hyvä oppia! Lisätietoa Ammattiopisto SAMIedusta saat täyttämällä yhteydenottopyynnön, jolloin Ammattiopisto SAMIedusta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto SAMIedu.

Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.

Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen