Ammatilliset perustutkinnot

Ajoneuvoalan koulutus ukrainalaisille

Keuda, paikassa Nurmijärvi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ajoneuvoalan koulutus ukrainalaisille

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opiskele ajoneuvoalalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu ukrainalaisille, jotka haluavat työskennellä ajoneuvoalan tehtävissä. Opit huoltamaan ja korjaamaan ajoneuvoja. Tutustut ajoneuvoalaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat tutkinnon osia alan perustutkinnosta. Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Koulutus sisältää alussa paljon suomen kielen opiskelua, joten koulutus sopii suomen kieltä vasta opettelevalle.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Koulutuksen aikana suoritat tutkinnon osia Ajoneuvoalan perustutkinnosta:

Ajoneuvon huoltotyöt 25 osp (opintopolku.fi)
Alustan korjaustyöt 15 osp (opintopolku.fi)
Jarrujen korjaus 10 osp (opintopolku.fi)
Suomen kielen opintoja osana yhteisiä tutkinnon osia 6 osp

Laajuus ja kesto

56 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden.

Kenelle

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Nurmijärvi, Lopentie 20

Ajankohta

Koulutus alkaa 15.1.2024, mutta voit aloittaa koulutuksen myöhemminkin. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opintojen aikana opiskellaan työpaikalla ja oppilaitoksessa Keudan Nurmijärven toimipisteessä. Oppilaitoksessa opetusta on arkisin lukujärjestyksen mukaan klo 8.00–16.00 välillä. Opinnot sisältävät myös etätehtäviä ja verkko-opintoja.

Opiskelumuoto

Tämä on lähitoteutus. Hankit osaamistasi oppilaitoksen oppimisympäristöissä. Oppimistasi tukevat itsenäiset- ja ryhmätyötehtävät sekä verkko-opiskelu. Täydennät lähiopiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 5.1.2024 ja päättyy 3.5.2024. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Honkala Petri

Opettaja

+358503627597

Nurmijärvi, Lopentie 20

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan koulutus ukrainalaisille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu