Ammattitutkinnot

Digitaalisuutta vaatetukseen

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Digitaalisuutta vaatetukseen

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Digitaalisuutta vaatetukseen

Opi hyödyntämään 3D-mallinnusta työssäsi!

Koulutuksessa perehdyt 3D-mallinnuksen hyödyntämiseen vaatteen suunnittelu-, valmistus-, myynti- ja markkinointiprosessissa käyttäen Vstitcher-ohjelmistoa. Lähestymiskulma ohjelmiston hyödyntämisessä voi olla joko suunnittelu- tai kaavoituspainotteinen. Tämä koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jokin vaatetusalan tutkinto tai sitä vastaava osaaminen ja olet hankkinut työkokemusta suunnittelun ja/tai tuotekehityksen parista. Olet kiinnostunut 3D-mallintamisen hyödyntämisestä tulevassa työskentelyssäsi. Koulutuksessa vahvistat osaamistasi alan vaativampiin tehtäviin.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Digitaalisuuden soveltaminen tekstiili- ja muotialalla (45 osp). Tutkinnon osa Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

45 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää kolme kuukautta (20–30 lähipäivää).

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Tekstiili- ja muotialan perustutkintoon.

Kustannukset

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta opiskelumaksu on 200 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Ajankohta

Seuraavat koulutukset alkavat 3.9.2024 ja 5.11.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Työskentelyaika on ma–pe klo 8.30–15.00. Voit opiskella oman yksilöllisen aikataulusi mukaisesti 2–5 päivänä viikossa.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä ja ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 11.4.2024 ja päättyy 27.10.2024. Hae 3.9.2024 alkavaan koulutukseen viimeistään 25.8.2024. Hae 5.11.2024 alkavaan koulutukseen viimeistään 27.10.2024. Kumpaankin toteutukseen valitaan 6 opiskelijaa. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Turunen Mia

Opettaja

+358401829120

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalisuutta vaatetukseen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu